Afbeelding

Ganzendonckse Seniorenmiddag in 't Anker

Algemeen

Beek en Donk - Onder het motto ‘Met elkaar voor elkaar’ houdt de Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck op zaterdagmiddag 23 januari de jaarlijkse Seniorenmiddag. Plaats van handeling is Muziekcentrum ‘t Anker van 13.30 tot 16.30 uur.

De organisatie heeft een aantrekkelijk en gevarieerd programma samengesteld. In de ton verschijnen Jan Strik (Someren) en Jorlan Manders (De Mortel). Jan Strik is een ervaren rot. Hij won 2 keer de Zilveren Narrenkap in Helmond en was 2 keer Brabants Kampioen. Hij is een tonprater van het type lach of ik schiet, niet van de fijne woordspelingen, maar gewoon recht voor zijn raap. Hoe toepasselijk zou het zijn als hij deze middag in de ton kruipt als ‘Hannes de actieve senior’? Jorlan Manders is een aanstormend talent. Hij staat sinds 2009 in de regionale ton. In 2014 won hij een wildcard voor het Keijekletstoernooi in Helmond. En in 2016 mag hij als ‘Toontje de pechvogel’ de derde kletsavond van de Keijebijters afsluiten. Mogelijk wordt hij de verrassing van deze Seniorenmiddag.

Voor het amusement tekenen WAI (Mierlo), Mia Swinkels (Beek en Donk) en De Medlies (Lieshout). Amusementsgroep WAI is na een sabbatical weer terug van weggeweest. Met een nieuw programma zorgen deze drie mannen met flauwekul, absurdisme en mooie liedjes voor de nodige stemming. Mia Swinkels is een telg uit de in Ganzendonck bekende familie Swinkels. Als troubadour ‘vertelt’ ze aan de hand van een aantal liedjes haar levensverhaal. De 4 heren van De Medlies stonden tot voor kort bekend als Die Milka’s. Hun nieuwe naam verwijst naar medleys waarbij de schrijfwijze –lies verwijst naar Lieshout. Zij gaan het publiek vermaken met meezingers, feestmuziek en inhakers & meedeiners.

Uiteraard mogen huisorkest De Octopusband (Beek en Donk) en de Ganzendonckse Dansmariekes niet ontbreken op deze Seniorenmiddag. Ook zij zetten hun beste beentje voor, net als de presentatoren Hanneke van Oss en Ronnie Tijssen.

De kaartjes zijn voor de prijs van €5,00 per persoon vanaf 9 december te koop via www.teugelders.nl en bij Drogisterij Jo Ceelen aan het Heuvelplein in Beek en Donk.