Afbeelding

Vlooienmarkt bij de Dreef

Algemeen

Aarle-Rixtel - Bij gemeenschapshuis de Dreef te Aarle-Rixtel wordt zondag 13 december van 9.00 tot 16.00 uur een vlooienmarkt gehouden. Deze vlooienmarkt wordt georganiseerd door de stichting Aarle-Rixtel in samenwerking en ten bate van de EHBO, volleybalvereniging Cialfo, badmintonclub de Ganzeveer en de veteranen van ASV, allen uit Aarle-Rixtel.

Op deze markten kunnen particulieren een kraam of grondplaats huren voor de verkoop van tweedehands goederen. Bezoekers kunnen snuffelen naar snuisterijen, huisraad,  boeken, elektrische apparaten, huishoudelijke apparaten, kleding, cd’s, platen, speelgoed, te veel om op te noemen. Wie nu eens eindelijk de zolder op wil ruimen of van spullen af wil komen, die eigelijk zonde zijn om weg te gooien, kan nu terecht op de gezellige vlooienmarkt in Aarle-Rixtel, waar men ook kan genieten van een kopje koffie, drankje of hapje.

De kosten voor een kraam bedragen €20,00. De entree bedraagt €2,00. Kinderen onder 12 jaar onder begeleiding gratis. Voor informatie en boekingenkan men bellen naar Frans Coppens 06-20888818/0492-382481.