Sparta'25 rekent zich te vroeg rijk

Sportnieuws

Beek en Donk - Sparta'25 rekende zich al rijk toen het vijf minuten voor het laatste fluitsignaal op een 1-2 voorsprong kwam. Prinses Irene en Sparta'25 speelden op sportpark ‘De Schellen’ in Nistelrode een matige wedstrijd.

Sparta'25 begon sterker aan de wedstrijd en kwam na vijfendertig minuten op een verdiende voorsprong uit een corner. De hoekschop van Jaccy van den Enden werd knap binnengekopt door Frank Dankers: 0-1. Na de goal was Prinses Irene de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Net voor rust waren de gastheren dicht bij de gelijkmaker, maar het schot spatte uiteen op de paal.

Twee minuten na rust viel de 1-1 wel. Sparta-doelman Hicham Hilali had geen antwoord op een leep balletje van de spits van Prinses Irene. Waar iedereen zat te wachten op de 2-1 van een sterk aandringende thuisploeg, liep deze in het Laarbeekse mes. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal leek de supersnelle Jaccy van den Enden de overwinning voor Sparta'25 binnen te slepen. Helaas voor Sparta’25 werd het nog 2-2 in de 90e minuut na een fraaie actie van de linksback van de thuisploeg, die de beste man van Sparta'25, doelman Hicham Hilali, wist te verschalken. Sparta’25 had met een overwinning een mooie sprong kunnen maken, maar moet nu toch weer naar onder kijken.

Komend weekend speelt de ploeg tegen koploper Volharding. Sparta’25 speelt vaak goed tegen hooggeplaatste ploegen, dus laat een stunt net voor de winterstop maar plaatsvinden. De drie punten zijn hard nodig om een gaatje met de onderste ploegen te slaan.