Afbeelding

Samen hoop brengen aan de mensen

Algemeen

Aarle-Rixtel - December is de adventmaand, een maand met veel lichtjes, kerstversieringen maar ook oog hebben voor de medemensen. Door bij te dragen aan het verbeteren van hun levensomstandigheden, verkoopt MOV-werkgroep Aarle-Rixtel levensmiddelen uit een ander werelddeel.

Dat er licht kan schijnen op andere plekken van de wereld. Kerst is ook een tijd van ontmoetingen en samen komen. Men leeft in de verwachting van de vrede, maar is dat voor iedereen? Zo bevorderen zij als de adventsactie dat de mensen naar elkaar omzien, denk aan de vluchtelingen die het land in komen. Vinden ze de veiligheid die ze zoeken?

Wilt u hier aan denken tijdens uw kerstinkopen, koop een artikel van de wereldwinkel, geef een schenking aan de minder bedeelden van de samenleving. U kunt op zondag 13 december om 9.30 uur, levensmiddelen kopen van de wereldwinkel, de MOV-werkgroep is aanwezig voor en na de kerkdienst in Aarle-Rixtel. Producten uit een ander werelddeel zoals koffie, thee, chocolade, wijn, koeken en rijst. Drink een kopje koffie of thee en neem iets lekkers; zoals koek of chocolade en denk aan de boeren in het ander werelddeel.