Flamingo’s niet overtuigend

Sportnieuws

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondagmiddag in Someren tegen Dakos dat voor aanvang van deze wedstrijd op een gelijk aantal punten stond in de Overgangsklasse A. In de vorige ontmoeting op het veld leed Mariahout een nederlaag met drie doelpunten verschil. Weet Flamingo’s in de zaal meer te overtuigen tegen deze ploeg?

De Mariahoutse dames gingen goed van start, alhoewel niet allebei de vakken even gemakkelijk konden scoren. Flamingo’s ging met een voorsprong de rust in. Na rust wist de aanval van Dakos optimaal te profiteren van slordig verdedigend werk in het weggeven van dode spelmomenten door Flamingo’s. Bovendien miste de eigen aanval de overtuiging en wist zichzelf niet te belonen door de vele mogelijkheden met een doelpunt af te werken. Flamingo’s kwam, evenals vorige weekeinde, te kort en moest de punten in Someren laten. Het vaandelteam belandt hiermee op de vierde plaats en speelt op zondag 20 december een thuiswedstrijd tegen de nummer drie Ona/Astrantia, om 18.30 uur in de Klumper.

In Mill leek het alsof Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur, zondagavond niet direct in de gaten had dat de wedstrijd was gestart. Binnen no time had Miko ’76 drie keer van afstand raak geschoten. Flamingo’s had een time-out nodig om wakker geschud te worden en dat hielp gelukkig. Met een 5-6 voorsprong gingen zij de rust in. Ook in de tweede helft bleven ze alert en goed korfballen. De voorsprong werd verder uitgebouwd en Senioren 2 won de wedstrijd met 10-13.