Afbeelding

Jaarlijkse expositie fotoclub Objectief

Algemeen

Beek en Donk - Waar een hobby toe kan leiden laten een aantal leden van fotoclub Objectief zien op de jaarlijkse tentoonstelling in het Oude Raadhuis te Beek en Donk. Fotoclub Objectief telt 30 leden, waarvan een groot deel de clubavonden bezoekt om zich steeds beter thuis te voelen met fotografie in de breedste zin van het woord.

De meeste clubbijeenkomsten zijn thema-avonden, waar met gastdocenten (meestal vakfotografen) een onderwerp bij de kop wordt gepakt en met voorbeelden of zelf uitproberen onder begeleiding veel wordt opgestoken. Het beoordelen van elkaars kunststukjes is een interessante en zeer leerzame bezigheid waarbij techniek, compositie en uitstraling van een foto aan bod komen.

Naast ca 100 foto’s wordt er ook een diapresentatie getoond door drie werkgroepen, met als onderwerp macrofotografie, landschapsfotografie en portretfotografie. Verder worden een aantal series getoond van ‘de rode draad’ waar de fantasie van de fotograaf zichtbaar wordt.

De tentoonstelling wordt gehouden in het Oude Raadhuis te Beek en Donk op 26 t/m 28 december 2015. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00. tot 17.00 uur en de toegang is gratis. Voor de bezoeker is er de mogelijkheid deel te nemen aan een loterij, waarbij de foto die door u als de mooiste wordt aangemerkt door u kan worden gewonnen.

U bent van harte welkom om de afwisselende tentoonstelling te bezoeken; aanwezige leden geven graag uitleg  over de foto’s en zeker ook over fotoclub Objectief. www.fcobjectief.nl.