Afbeelding

Clubkampioenschappen voor politiehonden in Mariahout 

Algemeen

Mariahout - Het eerste gezamenlijke clubkampioenschap van PHC de Heidehond uit Mariahout en Steeds Paraat Sint-Oedenrode vindt komende zaterdag plaats in Mariahout. De twee verenigingen bundelen hun krachten. 

Beide clubs strijden zaterdag voor de winnaar maar tevens ook voor de clubkampioen. De honden die meedoen aan deze wedstrijd zijn in opleiding voor het certificaat Politiehond 1. Dit gebeurt binnen de richtlijnen van de KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging). In Mariahout zijn al diverse honden afgericht welke nu bij verschillende korpsen in het land werkzaam zijn. Ook is PHC De Heidehond te volgen via Facebook: PHC De Heidehond.

Zoekt u nog een leuke activiteit voor zaterdag 19 december? Heeft u altijd al politiehonden in actie willen zien? Of interesse om zelf een politiehond af te richten? Dan is dit de ideale kans om eens een kijkje te komen nemen binnen deze sport.  Een hapje en drankje zijn verkrijgbaar. Ons terrein ligt aan het verlengde van de straat Rietven in Mariahout, blijf deze weg volgen, deze gaat over in een zandpad, u ziet ons dan vanzelf aan de rechterkant liggen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden! Start voorprogramma: 09.00 uur en het spectaculaire stelwerk zal naar verwachting rond 12.30/13.00 uur beginnen.