Afbeelding

Buurtvereniging 'De Eendracht' bakt oliebollen

Algemeen

Beek en Donk - Traditioneel bakt ook dit jaar Buurtvereniging ‘De Eendracht’ tussen kerstmis en oudjaar weer oliebollen en rozijnenbollen in een echte, professionele oliebollenkraam op het Heuvelplein in Beek en Donk.

Oliebollen horen er ieder jaar bij tijdens de aanloop naar Nieuwjaar. Heb je geen zin om ze zelf te bakken, dan doet de buurtvereniging dat wel voor u. Deze buurtactiviteit is ontstaan bij de voorbereiding van de viering van het 25-jarig bestaan van de buurtvereniging. Intussen gebeurt dit alweer voor de dertiende keer en doen er maar liefst 25 vrijwilligers mee om dit geheel tot een goed en geslaagd einde te brengen. De opbrengst van deze buurtactiviteit komt ten goede aan de clubkas, waardoor het mogelijk is weer veel activiteiten te organiseren voor jong en oud van de 550 leden tellende buurtvereniging.

Zij hopen u in de aanloop naar de jaarwisseling te mogen begroeten en dat u kunt genieten van onze overheerlijk smakende oliebollen of rozijnenbollen. Zij staan weer voor u klaar op 28, 29 en 30 december van 11.00 tot 17.00 uur. Op 31 december kunt u bij hen terecht van 7.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Op oudejaarsdag kleden zij het Heuvelplein weer gezellig aan en luisteren het geheel op met een muzikale bijdrage. Eerst verzorgt het leerlingenorkest van O&U, onder leiding van Nick Heesakkers een optreden en daarna neemt De Coöperatieve Stoomafblaaskapel, onder leiding van Hannie Hendriks, het stokje over. Gezelligheid rond de vuurkorf en onder het genot van een glaasje glühwein. Het optreden begint om 13.00 uur en duren tot ca. 15.00 uur.

Buurtvereniging De Eendracht wenst iedereen: eet smakelijk, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig en vooral gezond 2016.