Afbeelding

Team Frans fietst mooi bedrag bij elkaar voor Alpe D'Huzes

Sportnieuws

Beek en Donk - Bij Lifestyle Center Laarbeek werd vrijdag volop gefietst voor het goede doel. Team Frans, dat deelneemt aan de Alpe D'Huzes in 2016, had een spinningmarathon georganiseerd om geld op te halen voor dit grootse evenement. Deelnemers konden zich inschrijven voor 1, 2 of zelfs alle 3 de blokken, die werden gegeven door Maarten Gilsing, Susan Lok en John Tappel.

Team Frans is een team dat in juni 2016 deel gaat nemen aan de Alpe d'Huzes voor de KWF kankerbestrijding. Het team bestaat uit 10 fietsers, waaronder de 3 instructeurs, die gaan proberen zo vaak mogelijk de Alpes D'Huez op te klimmen. Ook gaan 8 wandelaars de dag ervoor de berg op wandelen voor Alpes d'Huzus.

Het team is ontstaan na het overlijden van Frans Megens, die de oneerlijke strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte dit jaar verloor. Veel leden van het team waren aanwezig om mee te fietsen of de deelnemers aan te moedigen en te bedanken. De vrouw van Frans liet aan het eind nog even aan iedereen weten hoe fantastisch al deze toppers zijn! En ook de opbrengst was geweldig! Er was € 665,- opgehaald tijdens de marathon en de daaropvolgende loterij. Verder is er een prachtig schilderij van Inge Smits verloot voor €550,-! Kortom, het was een mooie avond met een prachtig resultaat.

"Wij willen iedereen namens Team Frans bedanken voor hun bijdrage. Voor meer informatie over of steun aan dit team kijk op deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/frans. Hier kunt u ook zien hoe dicht we bij ons doel zijn; €27.500 voor de strijd tegen kanker!", aldus het enthousiaste team.

Foto: Joost Duppen