Afbeelding

Verrassende expositie bij Galerij-Museum-Bies

Algemeen

Aarle-Rixtel - Na het enige jaren rustiger aan te hebben gedaan voor wat betreft het organiseren van tentoonstellingen, gaat Galerij Museum Bies te Aarle-Rixtel vanaf heden weer in een hogere versnelling.

Vanaf tweede kerstdag gaat de wintertentoonstelling open, waarin zowel klassieke als moderne werken te zien zijn. Er is extra veel aandacht voor het werk van bekende Brabantse kunstenaars uit de 20ste eeuw.

Mocht u het echte winterweer willen voelen, dan is het misschien een goed idee om deze dagen een bezoek te brengen aan deze tentoonstelling waarin men tussen de 160 getoonde werken een aantal winterse verbeeldingen kan aanschouwen en zo het wintergevoel toch in zich op kan nemen.

De expositie loopt van 26 december t/m 24 januari. Geopend op zondag en donderdag van 14.00 tot 16.30 uur. Maar opgelet, in verband met het mooiere daglicht hebben ze op 26 en 27 december en op 3 januari speciale openingstijden van 12.00 tot 16.00 uur. Galerij Museum Bies vind je op de Bosscheweg 15 in Aarle-Rixtel.