Afbeelding

Dankbare kerstgroet namens De Boemerang

Algemeen

Beek en Donk - Het bestuur van Tienerwerk de Boemerang wil via deze weg, graag iedereen bedanken die, op welke wijze dan ook, hun steentje hebben bijgedragen tijdens één of meerdere activiteiten van de Boemerang. Dankzij uw hulp was het ook in 2015 weer mogelijk om leuke en diverse activiteiten te organiseren, en deze voor iedere beurs toegankelijk te houden.

Tevens is De Boemerang het afgelopen jaar het goede doel geweest van het Jan Lindersfonds. Dankzij deze sponsoring, uw gedoneerde emballagebonnetjes, gekochte actievlaaien, etc. is het ook in 2016 weer mogelijk om een bus vol tieners voor een zeer laag bedrag een dagje pretpark te bieden.

En dit is nog niet alles, want er staan weer tal van leuke activiteiten op de agenda van 2016. Op 8 januari wordt de spits afgebeten met een heuse nieuwjaarsduik bij zwembad de Drie-essen. 60 tieners kunnen zich dan, geheel gratis, al zwemmend gaan uitleven. En op 22 januari is het weer tijd voor de inmiddels welbekende Beauty & Game avond. Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle activiteiten, geef je dan snel op voor de nieuwsbrief via www.boemerangbeekendonk.nl.

Tienerwerk de Boemerang wenst iedereen geweldige feestdagen en een te gek 2016!