Afbeelding

‘De Vriendenkring’ kijkt terug op een succesvol jaar

Algemeen

Lieshout - Toneelvereniging De Vriendenkring kijkt met een tevreden gevoel terug op 2015. De klucht ‘De verloofde van mijn vrouw’ trok een recordaantal bezoekers. De negen uitvoeringen waren zeer goed bezocht.

Ook de jeugd van de vriendenkring kijkt terug op twee mooie uitvoeringen van het toneelstuk ‘Een vrouw voor elke dag’. Ook zij zagen een stijgende lijn in hun bezoekersaantal, dus alle reden om met een goed gevoel terug te kijken.

Nieuwe website
Om het jaar helemaal met een gouden randje af te sluiten, is er vorige week een gloednieuwe website online gekomen. De oude website was zwaar verouderd en was heel hard aan vervanging toe. De nieuwe website voldoet weer helemaal aan de huidige techniek en nieuwe links die op dit moment van een website worden gevraagd. De broers Gerrit en Mari van Kaathoven hebben deze website gebouwd in samenwerking met 123Domeinregistratie uit Lieshout, die hen met raad en daad hebben ondersteund. Ben je nieuwsgierig, neem dan snel een kijkje op www.devriendenkringlieshout.nl. Van daaruit kun je ook makkelijk op hun Facebookpagina komen.

Repetities
De Vriendenkring is ook weer druk aan het repeteren voor de uitvoeringen van maart 2016. Na de carnaval gaat het doek weer open voor een superleuke klucht: ‘Boerenbont en rode lampjes’ die ze ook weer negen keer gaan opvoeren. De voorverkoop start op 15 februari bij Van Berlo Top 1 Toys aan de Dorpstraat 47 te Lieshout. De uitvoeringringen zijn op: 5, 6, 9, 11, 12, 13, 16, 18 en 19 maart in het Dorpshuis te Lieshout, zet het alvast op je nieuwe kalender van 2016. Tot slot wensen zij iedereen fijne feestdagen toe en alvast een heel goed en gezond 2016.