Afbeelding

Next/Bedovo Dames 1 profiteert niet van gunstige uitslagen concurrenten

Sportnieuws

Beek en Donk - Next/Bedovo Dames 1 speelde zaterdag 19 december haar laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Odi Dames 3. Libero Aukje van Schijndel blesseerde zich helaas vorige week maar ging natuurlijk mee voor de support en aanwijzingen.

De dames van Bedovo startte wat onzeker aan de wedstrijd waar de tegenstander wel raad mee wist, Odi Dames 3 wist de 1e set al aan het langste eind te trekken. Hoewel de tweede set eenvoudig door Next/Bedovo DS1 werd gewonnen werd er later verder geborduurd op het twijfelachtige spel. Verdedigend en aanvallend kon er geen stempel op de wedstrijd gedrukt worden. Hoewel Next/Bedovo DS1 uiteindelijk toch met winst richting huis vertrok bleek het een zwaar bevochte strijd. Zo profiteerde Next/Bedovo Dames 1 niet optimaal van de gunstige uitslagen van de concurrenten die punten lieten schieten. Toch weten de dames nog de koppositie te behouden, waardoor de weg naar het kampioenschap de tweede helft van de competitie een zeer reële doelstelling is.

Café Thuis/Bedovo Heren 1

Afgelopen zaterdag was het na een korte pauze weer volleyballen geblazen voor de mannen van Café Thuis/Bedovo Heren 1. Zij namen het op tegen tegen het altijd lastige Polaris uit Mierlo-Hout.

Aangezien Bedovo H1 zich kandidaat heeft gesteld voor het kampioenschap, moeten de mannen zich elke wedstrijd voor de volle 100% inzetten. De eerste set lukte dat aardig. Echter, tijdens de tweede set bleek dat Bedovo nog niet helemaal klaar is voor de promotieklasse. Gelukkig wisten ze zich te herpakken waarna de derde set wederom gewonnen werd. De vierde set was een kopie van de eerste set, helaas niet het niveau voor een klasse hoger dat met vlagen waar te nemen is. Gelukkig wonnen de mannen uit Beek en Donk de beslissende 5e set en kan de weg naar het kampioenschap weer ingeslagen worden. Via deze weg nog een dankwoordje voor alle Bedovo supporters!