Afbeelding

Geweldige KansPlus avond

Algemeen

Mariahout – Afgelopen vrijdag was het dan zover. De KansPlus avond voor Lieshout en Mariahout. Klokslag 19.00 uur begon het festijn. Er werd flink wat heen en weer gelopen en je kon wel zien dat er een paar zenuwachtig waren voor  de kerstman.

Onder leiding van de Grottendorfer blaaskapel kwamen de Carnavalsverenigingen van het Heidurp en Raopersgat binnen. Natuurlijk waren de dansmariekes van beide clubs ook aanwezig en zij zette allemaal weer een mooie dans neer. Daarna was het de beurt aan de kerstman en de mensen met een beperking gingen allemaal mooi om hem heen zitten. Er werd een praatje gehouden en er werd wat gezongen en er was zelfs ook nog een drum solo. Toen werd het tijd om alle cadeaus uit te pakken en iedereen was er heel erg tevreden mee. De één had een lekkere ruik en de ander een chocolaatje . De kerstman hield het voor gezien en toen barste het feest los. Onder leiding van DJ Joan gingen de echte dansers weer helemaal los. De Hoogheden hadden dan ook maar weinig tijd om te proosten want ze waren de hele avond op de vloer. Toch kwam er een tijd van gaan en die was gekomen. Iedereen had genoten en daar gaat het om. Complimenten aan de organisatie van KansPlus, zonder jullie was dit allemaal niet gerealiseerd. Dank jullie wel.

Kletsavonden De Heikneuters

De Kletsavonden vinden plaats op 16, 22 en 23 Januari in het Buurthuis Mariahout. De kaartverkoop is op twee adressen te weten bij Jumbo van den Bogaard Mariahout en bij Henk van Duijnhoven 06-12674967 of  0499-422339. Kijk ook eens op

www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl