Afbeelding

Inschrijving Jeugd Bonte Middag Raopers van start!

Algemeen

Lieshout – Vanaf heden is het weer mogelijk om in te schrijven voor de Jeugd Bonte Middag van C.V. De Raopers. Zoals ieder jaar organiseren De Raopers weer een super spetterende bonte middag voor de jeugd van Lieshout. Kinderen vanaf drie tot  dertien jaar kunnen hun talenten komen vertonen.

Deze knallende show vindt plaats op zondag 24 januari vanaf 13.30 uur op het grote podium van het Dorpshuis in Lieshout. Je kunt je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen (inschrijfformulier is te vinden op de website van C.V. De Raopers: www.cvderaopers.nl) en voor 8 januari in te leveren bij Mariëlle van Loon, Baverdestraat 11 te Lieshout. Voeg bij het inschrijfformulier ook meteen een usb-stick (met naam) waar de muziek van je optreden op staat. Jeugdprins Mike, Jeugdprinses Mirthe en heel hun gevolg verheugen zich op een gezellige middag met veel optredens, Allaaaafff...

Op zaterdag 2 januari 2016 organiseren de Jeugd van C.V. De Raopers weer hun jaarlijkse lege flessenactie binnen Lieshout. Hierover meer in de MooiLaarbeekKrant van 31 december. Maar bewaar alvast de lege flessen, dan komen zij die graag ophalen.