Laatste Yammas soosavond van 2015

Algemeen

Mariahout - De laatste Yammas soosavond van 2015 was op vrijdag 11 december. Op deze avond hebben ruim 25 leden zich creatief en sportief beziggehouden. Er werden hele leuke creaties gemaakt. Wie zin had om te sporten met splinternieuwe ballen kon dat in de gymzaal. Iedereen vermaakte zich prima.

Lege flessen
Op maandag 28 december, de dag na het lange kerstweekend, is het weer zover. De leden komen dan weer bij u aan de deur om lege flessen op te halen. Wat een win-win situatie; uw leeg goed wordt aan de deur opgehaald en u sponsort er twee mooie doelen mee. Een gedeelte van de opbrengst komt volgens jarenlange traditie ten goede aan de Make A Wish Nederland (voorheen Doe Een Wens), van het andere gedeelte gaan de leden van Yammas naar Walibi Holland.

Op maandag 28 december vertrekken ze om 16.00 uur vanuit het Buurthuis om de flessen in het buitengebied op te halen. Rond 17.00 uur verwachten ze daar klaar mee te zijn en gaan ze voor een hapje en een drankje naar het Buurthuis.

Omstreeks 18.00 uur, na weer opgewarmd te zijn, gaan de leden verder met het ophalen van flessen in de kom. Indien u geen lege flessen heeft, en toch een donatie wilt doen is deze mogelijk o.v.v. Flessenaktie Yammas Mariahout. Bankrekeningnr. IBAN: NL37RABO0128935669

Zij gaan voor veel flessen op 28 december en hopen daarmee net als voorgaande jaren op uw medewerking.