Flamingo’s komt aanvallend te kort

Sportnieuws

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, loopt in de overgangsklasse A van het dameskorfbal de aansluiting met de top 3 mis, door zondag jongstleden met 9-14 te verliezen van Ona/Astrantia 1.

Waar Flamingo’s in de eerste helft nog scherp speelde en startte met een 2-0 voorsprong, miste het die scherpte in de tweede helft. De bezoekende ploeg uit Middelaar was in die tweede helft van de partij duidelijk de betere van de twee en effectiever in het te scoren. De thuisploeg Flamingo’s speelde te statisch en misten het aanvallende vermogen om de kansen te benutten en het spel naar zich toe te trekken. De competitie kent een pauze tot na de jaarwisseling. Flamingo’s 1 speelt op 10 januari haar volgende wedstrijd, uit tegen Celeritas 1.

Senioren 2
Het tweede team van Flamingo’s, gesponsord door Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur, speelde wederom een sterke partij. Zij wonnen met 18 tegen 4 van Korfrakkers uit Erp. Senioren 2 was in de aanvallen soms wat gehaast, maar wisten toch gemakkelijk tot scoren te komen. Ze gingen met een voorsprong van 9-1 de rust in. In de tweede helft verliep het zo verder en ook de verdediging was op orde en liet weinig steken vallen. Senioren 2 speelt op 10 januari tegen medekoploper Odio.