Afbeelding

Nieuwjaarsinloop Seniorenvereniging/KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - Leden van Seniorenvereniging/KBO Lieshout heffen op dinsdag 5 januari gezamenlijk het glas op het nieuwe jaar. Tijdens deze feestelijke Nieuwjaarsinloop wordt ook de KBO Lieshout Vrijwilliger van het jaar 2015 bekendgemaakt. Leden zijn van 10.00 tot 12.00 uur welkom in het Lieshoutse Dorpshuis.

Seniorenexpo Veldhoven

Van dinsdag 12  tot en met zondag 17 januari wordt de veertiende Senioren Expo gehouden in Koningshof, Logt 117 in Veldhoven. Deze beurs is dé beurs voor senioren in Brabant. Zes dagen lang kunnen 50 plussers zich laten informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan ontdekken en beleven en genieten. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Ook KBO-Brabant is er met een grote stand aanwezig. Op vertoon van het KBO-lidmaatschapspasje krijgen alle KBO-leden een korting van €4,00 de entreeprijs van €10,00.

Bonte middag

Op zondag 17 januari om 14.11uur is in Café Zaal De Koekoek een 50+ Bonte Middag van Carnavalsvereniging De Raopers in samenwerking met Seniorenvereniging/KBO Lieshout. Het belooft een zeer gezellige klets- en amusementsmiddag te worden. Kosten noch moeite zijn gespaard om een heel aantrekkelijk programma te brengen en dat voor slechts €5,00 entree. U kunt o.a. genieten van optredens door de Dansmariekes, een 3-tal kletsers en verder veel amusement door diverse artiesten en groepen. Heel bijzonder is dat dit jaar ook Tonny Wijnands meedoet. Tonny Wijnands is zeer populair en bekend in Lieshout door zijn vele optredens hier.

De KBO nodigt alle 50+ers van Lieshout uit op deze bijzondere carnavalsmiddag speciaal voor 50+ers! De zaal gaat om 13.00 uur open. U komt toch wel verkleed? Door de meest carnavalesk verklede man en vrouw zijn mooie prijzen te winnen!

Vanaf nu zijn tegen betaling van €5,00 kaarten verkrijgbaar bij de Inloop of bij Jos Swinkels, Schutsstraat 10, Lieshout, tel 06.43799071.