Kapellenbal bij Chantal

Muziek

Beek en Donk - Kom allemaal in BEWEGING op maandagavond 8 februari vanaf 21.00 uur bij Chantal op het Heuvelplein in Beek en Donk! Wie buiten blijft staan, staat ‘Op d’n Tocht’.

Na 22 jaar carnaval, stopt ‘Beweging op d’n tocht’ met de organisatie van de carnavalsmaandag. Voor de stoppende en jubilerende beweging brengt Nummerke 3 in samenwerking met andere muzikanten een ode aan deze geweldige club.

Op carnavalsmaandag is het bal bij Chantal en gaat Nummerke drie ervoor zorgen dat heel Ganzendonck in Beweging komt. Zij verenigen alle (oud-)kapellen van Beek en Donk op één avond met een groots kapellenbal bij Café/Zaal v/d Burgt.

Iedereen is welkom om mee te doen, maar Nummerke drie wil natuurlijk zoveel mogelijk kapellen compleet hebben op de avond. Zij verwachten jullie om 21.00 uur bij Chantal en Dave aan het Heuvelplein in Beek en Donk om met hen heel Ganzendonck te laten bewegen: polonaise of de vogeltjesdans, het maakt niet uit.

De kapel gaat er met zijn allen een knallend feest van maken met vooral heel veel gezelligheid! Tot ziens op het kapellenbal bij Chantal op het Heuvelplein in Beek en Donk.