Afbeelding

Humphrey Campbell bij Wim Beeren Jazz Society

Muziek

Aarle-Rixtel - Vocalist Humphrey Campbell komt, op woensdag 27 januari, samen met het trio van pianist Karel Boehlee, naar Wim Beeren Jazz Society in zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel.

Humphrey Campbell, geboren in Suriname, wordt gezien als één van de beste zangers van de afgelopen 25 jaar in Nederland, Suriname en ver daarbuiten. Zijn diepe flexibele stemgeluid, zijn brede repertoire binnen de jazz- en popmuziek en zijn fraaie timing, zorgen er mede voor dat Humphrey een veelgevraagd artiest is. Zijn stem wordt vaak vergeleken met die van Nat King Cole. Humphrey weet als geen ander de kern van een song te raken. In 1992 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival. Hij werkte samen met alle professionele (jazz)orkesten in Nederland, Duitsland en België, en trad op met o.a. Oscar Harris, Karin Bloemen, Ruth Jacott, Rob de Nijs, Toon Roos, Paul de Leeuw en Lionel Richie.

Met een uitmuntend begeleidingstrio, bestaande uit pianist Karel Boehlee, bassist Jasper Somsen en drummer Hans van Oosterhout belooft het weer een drukbezocht en zinderend optreden te worden. Op tijd komen wordt daarom van harte aanbevolen. Aanvang 20.30 uur, entree €8,00. Kijk voor informatie ook op www.wimbeerenjazzsociety.nl.