Afbeelding

William Vlamings clubkampioen ATTC'77

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Bij de tafeltennissers uit Aarle-Rixtel stond afgelopen weekend in het teken van de clubkampioenschappen. Op vrijdagavond streden 27 seniorleden om de titel ‘beste speler van ATTC’77 2016’ en op zondag mocht de jeugd aan de bak.

Bij de senioren werden alle deelnemers, competitiespelers en recreanten, verdeeld over vier poules. Er werden vele mooie wedstrijden gespeeld waarbij Cor van de Ven zich met hand en tand verzette tegen Wilma van Beek. Hij liep letterlijk en figuurlijk op zijn tandvlees en verloor uiteindelijk.

Leuk detail was dat de jongste deelnemer 16 was en de oudste maar liefst 82. Maar Bets van Ham stond haar mannetje nog heel aardig en eindigde uiteindelijk knap op een 21e plek. De jongste deelnemers Werner Doensen, Dennis van der Putten en Bart Willems eindigden in de middenmoot. De iets oudere Vincent Braak eindigde verrassend op een 9e plek voor Koos Martinali en Johan Heurter, die toch een klasse hoger spelen in de competitie.

Bovenaan regeren de heren en dame uit de eerste twee teams èn Wilma van Beek, die ten koste van Bram Biemans tot de laatste acht doordrong. Maar daar hield het op voor haar. De kruisfinales gingen uiteindelijk tussen William Vlamings en Johan Voorhout respectievelijk Jean Paul Kanters en Bart Boetzkes en werden beslist in het voordeel van William en Jean Paul. Na een spannende finale werd William gekroond tot clubkampioen.

Bij de jeugd op de zondagochtend waren er 9 deelnemers die in één poule werden ingedeeld. In totaal werden er 36 wedstrijden gespeeld en elke deelnemer speelde maar liefst acht wedstrijden. Dat was behoorlijk hard werken, maar iedereen deed het erg goed. Juul Verbeeten won uiteindelijk al zijn wedstrijden en mag zich eindelijk clubkampioen noemen.

Hieronder de volledige uitslag:
1. Juul Verbeeten, 2. Niels Doensen, 3. Harm Steenbakkers, 4. Michiel van Schaik, 5. Jasper van Veenendaal, 6. Max Hermans, 7. Liam Sangers, 8. Iven Swinkels, 9. Ilse Houben