Afbeelding

Basiscursus fotografie bij Fotoclub ‘Objectief’

Algemeen

Beek en Donk - Fotoclub ‘Objectief’ uit Beek en Donk heeft voor dit voorjaar weer een basiscursus fotografie georganiseerd. In de cursus gaan ze in op de techniek en de mogelijkheden van de moderne digitale fotocamera.

Met deze kennis gaan ze aan de slag om te leren hoe men spannende, interessante en indrukwekkende foto’s kunnen maken. Het wordt dus geen ‘zitten en luisteren’ cursus, maar als cursist ga je aan de slag om het geleerde in de praktijk te brengen en dit tijdens de cursusavond te bespreken.

De cursus gaat 10 donderdagavonden in beslag nemen, te beginnen op 25 februari en de volgende data zijn 3, 10, 17, 24, 31 maart, 7, 14, 21 april en 12 mei. Ergens halverwege de cursus organiseren ze overdag een uitstapje naar een buitenlocatie om gezamenlijk te gaan fotograferen.

De cursus wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg in Beek en Donk. Aanmelden kan via voorzitter@fcobjectief.nl. Het maximaal aantal deelnemers is 20 personen waarbij de volgorde van inschrijving geldt. De kosten zijn €125.00 per persoon, inclusief cursusmateriaal. Tot ziens op de cursus.