Afbeelding

Indienen bezwaar huwelijk Boerenpaar Ganzendonck

Algemeen

Beek en Donk - Op carnavalsdinsdag worden Boer Tontje en Boerin Goen in de onecht verbonden. Tenminste, als er geen onoverkomelijke bezwaren zijn. Iedereen die een bezwaar heeft dient dit te van tevoren aan te melden bij de organisatie. Dat kan door een email te verzenden naar Hanneke van Oss (info@vanossparket.nl). 

Als alle verhalen die in Ganzendonck rondgaan waar zijn, staat het er slecht voor met het aangekondigde huwelijk van het nog steeds heel verliefde stelletje. Er blijken de afgelopen maanden allerlei voorvallen te zijn geweest die zelfs een onecht huwelijk wel eens in de weg zouden kunnen staan. Iedereen wordt mede daarom aangeraden op carnavalsdinsdag op tijd aanwezig te zijn bij Café Zaal De Tapperij om van de huwelijksvoltrekking getuige te kunnen zijn. De verhaallijnen in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' kunnen waarschijnlijk niet tippen aan hetgeen zich tijdens deze bruiloft af gaat spelen. De Teugelders verwachten dan ook dat menig traantje wordt weggepinkt. Zowel van het lachen, alsook om andere redenen!

Voorafgaand aan de bruiloft is er bij Café Zaal v.d. Burgt een Boerenbrunch. Voor slechts €5,00 kan de inwendige mens versterkt worden, hetgeen dit keer ook echt wel nodig is. De Brunchkaart is nu verkrijgbaar bij Drogisterij Ceelen en in het café.