Afbeelding

Overvol Ganzendoncks weekend

Algemeen

Beek en Donk – Komend weekend barst Ganzendonck bijna uit z’n voegen met liefst 3 evenementen. Zaterdagmiddag wordt afgetrapt met de Seniorenmiddag. Deze wordt ’s avonds gevolgd door de al in november 2015 uitverkochte Sauwelavond met Afterparty. Daarna kan er even worden uitgerust om vervolgens zondagmiddag verder te gaan met de Kindersauwelmiddag.

Vanaf zaterdagmiddag 13.30 uur staan Jan Strik (Someren), Jorlan Manders (De Mortel), WAI (Mierlo), troubadour Mia Swinkels (Beek en Donk), De Medlies (Lieshout), de Octopusband (Beek en Donk), en de Dansmariekes op het grote podium van Muziekcentrum het Anker. Het prachtige programma zorgt zeker weer voor tevreden bezoekers. Of er nog kaartjes zijn is te lezen op teugelders.nl en social media.

Zaterdagavond gaan 600 bezoekers genieten van Andy Marcelissen, Hans Verbaarschot, de groep Applaus uit Helmond, de Brabantse amusementssensatie de Penthouse Boys, de fantastische Robert van Lamoen, de bekendste hooligan van Europa Rob Scheepers (Sterksel), de Ganzendonckse Dansmariekes, Nummerke 3, en een grootste After Party met o.a. feestzanger Ivo van Rossum uit Gemert. Kaartjes zijn er in principe niet meer, maar soms komen er via social media nog kaartjes beschikbaar van mensen die zijn verhinderd.

De basisschooljeugd is zondagmiddag aan de beurt. Tijdens de altijd geweldige Kindersauwelmiddag zijn er heel veel optredens, met dans, playback, en soms zelfs live gezongen nummers. Iedereen is tijdens deze middag van harte welkom. Het is niet alleen een aanrader voor familie en bekenden van degenen die optreden, maar het is gewoon ook een gezellig middagje uit met het hele gezin in een ongedwongen sfeer.