Carnavalsprogramma Ganzegat

Algemeen

Aarle-Rixtel – Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat brengt traditioneel, met een klein gezelschap, een bezoek aan dorpsgenoten die in het ziekenhuis of verzorgingshuis verblijven. Maar ook aan iemand die ernstig ziek is maar gewoon thuis verblijft.

Voor een bezoek aan het ziekenhuis of verzorgingshuis geldt de regel dat er altijd iemand van de naaste familie aanwezig moet zijn. Stelt u een bezoek op prijs? Mail dan naar secretariaat@ganzegat.nl of stuur een briefje naar postbus 24, 5735 ZG in Aarle-Rixtel. Stuur dit bericht uiterlijk 3 februari 2014 op. Het ziekenbezoek en bezoek aan verpleeg- en verzorgingshuizen vindt plaats op vrijdag 5 februari vanaf 14.00 uur.

Op carnavalszaterdag start de dag om 12.00 uur met het afhalen van Prins Sjonnie en Prinses Marian. Gezamenlijk vertrekken ze dan naar de sleuteloverdracht door de Burgemeester van Laarbeek. Verder op deze dag is er de opening van de carnaval bij het Ganzetrio en een bezoek aan de jeugdcarnaval in de jeugdganzezaal. ’s Avonds is er een gekostumeerd prijzenbal in de residentie De Vrienden met DJ de Vos.

De carnavalszondag start om 9.30 uur met de carnavalsviering in de kerk. De Ganzegatse optocht gaat om 12.30 uur van start. Aansluitend is er bij de Vrienden een optreden van Rinaldo Goochelshow gevolgd door de prijsuitreiking van de jeugd. Na een bezoek aan de jeugdganzezaal is er een gekostumeerd bal in de residentie en de prijsuitreiking van de optocht.

Na een rustige ochtend begint de maandag met een kindermiddag in de jeugdganzezaal om 14.00 uur. Om 14.30 uur start in café van Bracht het dweilen. ’s Avonds is er in de residentie De Vrienden een Piratenfestijn.

Op de laatste dag van carnaval start om 13.00 uur de Dollar Dinsdag met onder andere Frank Schrijen. Er is wederom een kindermiddag in de jeugdganzezaal. Om 19.30 uur start bij De Vrienden de 90’s party, met als DJ Jorg Krijnen en Charley Lownoise. Om 23.11 uur start de afsluiting voor carnaval in Ganzegat in het café van De Vrienden, en om 00.11 uur is het gedaan met carnaval 2016.