Afbeelding

Lieshout krijgt een bordeel

Algemeen

Lieshout - Nee, dit is geen druk fout. Lieshout krijgt echt een bordeel. Het dorp is al van alle gemakken voorzien: winkels te kust en te keur, genoeg gelegenheden voor de hongerige en/of de dorstige mens, maar een bordeel is er nog niet. De Vriendenkring speelt hier op in. Het gaat ongetwijfeld in heel Laarbeek ‘over de tong’.

Met zowel voor- als tegenstanders, maar dat blijf je toch houden. Men zal van schande spreken maar intussen stiekem een grote wens koesteren om er eens binnen te glippen en eens rond te kijken.

De deuren van pretpaleis ‘De Rooie Molen’ (want zo gaat het bordeel heten) gaat 5 maart open voor een proef van drie weken. De locatie is het Dorpshuis in Lieshout. (Alhoewel je deze locatie in eerste instantie niet zou uitzoeken voor dit soort doeleinden).  De deuren gaan iedere avond open om 19.00 uur en de dames starten om 20.00 uur. Ze geven een voorstelling genaamd: ‘Boerenbond en rode lampjes’ (om het maar een beetje Brabants te houden…) Deze proef duurt slechts negen avonden,  dus wees er snel bij want:  vol = vol.

Voorverkoop van deze heerlijke avonden start op 15 februari bij Top 1 Toys  van Berlo in Lieshout. Kaarten kosten  €6,50 (Dat is natuurlijk geen geld voor zo’n bijzondere voorstelling).

Na afloop zou je kunnen denken dat je in een toneelstuk was beland. En dat zou dan zo maar eens goed waar kunnen zijn. Toneelvereniging De Vriendenkring zet  zijn beste beentje voor, om er een succes van te maken, en draagt bordeel ‘De Rooie Molen’ een warm hart toe.

De Vriendenkring ziet heel vaak groepjes dames naar de voorstellingen komen omdat de heren niet zo’n zin hebben om mee te gaan. Nou dames, dat zou dit jaar wel eens anders kunnen zijn, maar dat is geen enkel probleem. De Vriendenkring ziet graag volle zalen, en de dames hoeven zich geen zorgen te maken. Want bij hen is het ‘kijken met de handjes op de rug’…...

Discretie staat voorop in ‘De Rooie Molen’! Daarom heeft De Vriendenkring een vriendelijk verzoek aan de lezers om het héél voorzichtig door te vertellen:  5, 6, 9, 11, 12, 13, 16, 18 en 19 maart in het Dorpshuis in Lieshout.