Afbeelding

Heren 1 HV Bedo behalen winst

Sportnieuws

Beek en Donk - Het eerste herenteam van HV Bedo moest na het verlies vorige week bij Orion uit de provincie Zeeland thuis aantreden tegen Orion uit Rucphen. In de eerste tien minuten werd de basis voor de winst gelegd door een 4-0 voorsprong, een voorsprong die Bedo niet meer weg zou geven.

Na een ruststand van 13-8 komt Orion wat meer tot scoren doordat bij Bedo de concentratie wat verslapte. In de aanval werden enkele kansen gemist. Toch kwam de winst niet in gevaar. Met 31-21 bleven de punten in Beek en Donk.

Ook Heren 4 behield de punten overtuigend in Beek en Donk. In de beginfase van de wedstrijd werden nog de nodige kansen gemist, daarna wist Bedo een gat te slaan wat tegenstander Habo uit Boekel niet meer wist te dichten. Heren 3 behaalde in Eindhoven een zwaar bevochten overwinning op E.H.V. Daarmee blijven deze drie teams in de race om de koppositie.

Volgend weekend treden acht teams aan. Ook Dames 1 komt dan weer in actie. De dames draaien een goed seizoen en staan in de top 3. Ze proberen deze positie te verstevigen. De thuiswedstrijden vinden volgend weekend in De Klumper te Lieshout plaats.