Flamingo's wint van Spoordonkse Girls

Sportnieuws

Mariahout - In de Klumper in Lieshout kwamen zondag 24 januari de Spoordonkse Girls op bezoek bij Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten. Na het teleurstellende verlies van vorige week moest Mariahout vandaag weer zien te overtuigen.

Dat lukte vanaf het eerste fluitsignaal. Er werd goed gespeeld, goed met de kansen omgesprongen en binnen korte tijd stond er een 7-1 voorsprong op het scorebord. Het team toonde veel strijdlust en was goed in de afronding. Met een stand van 11-5 gingen de teams de rust in. In de tweede helft ging het allemaal wat moeizamer, maar er werden weinig kansen weg gegeven en de eindstand werd uitgebouwd naar 16-8. Een prima prestatie van het vaandelteam dat volgende week wederom een thuiswedstrijd op het programma heeft staan, maar dan in D’n Ekker in Beek en Donk, aanvang 19.15 uur.

Senioren 2
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken Gereedschappen en Verhuur, zag hoe de nummer 1 concurrent eerder op de dag haar wedstrijd verloor en was er dus op gebrand om zelf wel te winnen. De start was furieus, 3 kansen, 3 keer raak. Het liep op rolletjes en de ruststand werd bepaald op 9-3. De tweede helft werd ook goed gestart maar ze lieten het wat afweten om vaak te scoren. De overwinning werd overtuigend binnen gehaald, 16-8.

Zaterdag 30 januari speelt de pupillen E1 een kampioenswedstrijd, 10.30 uur in de Klumper in Lieshout. Bij winst zijn zij niet meer in te halen door de concurrentie en kunnen zij ruim voor het eind van de competitie het kampioenschap binnen slepen.