Cini Mini bij jongerencentrum OJA

Algemeen

Aarle-Rixtel - Snoeperij Jantje en OJA presenteren voor de mini Laarbeekers tot 12 jaar een spannende, komische familiefilm. Deze film wordt vertoond op zondag 31 januari om 13.00 uur aan de Schoolstraat 2 in Aarle-Rixtel. De entree is €1,00 voor kinderen, daarvoor krijgen ze een snoepzak en er is natuurlijk popcorn. Ouders zijn ook welkom, gratis entree, maar geen snoepzak. De zaal is open om 12.30 uur.

‘De Boskampi’s’
Rik wil maar een ding; Niet meer gepest worden. Hij verzint een list. Hij zorgt ervoor dat ze verhuizen en dat zijn vader in het nieuwe dorp wordt aangezien voor de levensgevaarlijke mafiabaas Paulo Boskampi. Het plan werkt! Maar voor hoelang…

De film is uitgebracht in 2015 en geregisseerd door Arne Toonen (Black Out, Dik Trom). De speelduur is 1 uur en 42 minuten en hij is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het draaien van deze kinderfilm in het jongerencentrum van Aarle-Rixtel is een initiatief van Snoeperij Jantje en OJA. Tijdens deze middag is de bar gewoon open maar zal er géén alcohol geschonken worden. OJA laat een steeds bredere programmering zien waarin ook ruimte is voor film en cultuur. Bij succes en voldoende animo is de organisatie van plan om op een meer gestructureerde basis kinderfilms te draaien. Bij de voorstelling van vorig jaar was de opkomst met zo’n veertig kinderen en dertig volwassenen goed en men verwacht dit jaar eenzelfde aantal te mogen verwelkomen.