Afbeelding

Sparta’25 niet goed uit de winterstop

Sportnieuws

Beek en Donk - De eerste wedstrijd na de winterstop pakte niet goed uit voor Sparta'25. De Beek en Donkenaren leden tegen Erp een nipte, maar terechte, nederlaag.

De trainer van Erp reageerde naar het Brabants Dagblad als volgt: “Onze eerste dertig minuten waren fantastisch. In die periode hebben we de wedstrijd naar ons toe getrokken.” En ja, Erp begon op alle fronten net iets beter aan de wedstrijd. Na 10 minuten spelen viel dan ook het enige doelpunt in de wedstrijd. Erp was zeer effectief nadat Sparta'25 balverlies leed op het middenveld. De Spits van Erp kreeg alle tijd in het strafschopgebied om vervolgens de bal in de verre hoek te plaatsen. Een kwartier later kreeg Robertino van Lieshout een uitgelezen mogelijkheid om de gelijkmaker binnen te schieten. Echter, de 1 op 1 met de keepers ronde hij niet af.

Ook in de tweede helft lukte het Sparta’25 niet om het net te vinden. Een vrijetrap was het belangrijkste wapenfeit. Deze werd goed om de muur gekruld, maar de keeper van Erp haalde de bal, met een goede reflex, uit de uiterste hoek.

Zoals vorige week ook al geschreven, excuses zijn er niet meer. In elke wedstrijd zal tot het laatste fluitsignaal gevochten moeten worden voor de punten. Het kan nog alle kanten op voor Sparta omdat de teams van plaats 6 tot en met 14 nog heel dicht bij elkaar staan. Komende zondag speelt Sparta de uitwedstrijd bij Helmondia en weer kans op de drie punten en lekker de Carnaval in te gaan.