Afbeelding

Open dag Commanderij College Beek en Donk; talent staat centraal

Onderwijs

Laarbeek - Het Commanderij College is een school, die leren door en leren van leerlingen als haar primaire taak ziet. De school heeft de ambitie om een omgeving te scheppen, waarin leerlingen en medewerkers het beste uit zichzelf halen: talent mag gezien worden.

Voorbereiding op mbo-opleiding niveau 4 of havo 4
Op het vmbo van het Commanderij College in Beek en Donk staat het talent van de leerling centraal. Naast de beroepsgerichte leerwegen is er ook de gemengde- en theoretische leerweg. Deze gemengde- en theoretische leerweg is een goede opleiding voor leerlingen die zich voorbereiden op een niveau 4 opleiding op mbo-niveau, of voor leerlingen die binnen zes jaar een mavo- én havodiploma willen halen.

Aan het einde van het eerste leerjaar maakt de leerling een bewuste keuze voor een theoretische route of een route met een beroepsgerichte component (gemengde leerweg). De gemengde leerweg Dienstverlening & Producten biedt de leerling de mogelijkheid om met behulp van een beroepsgericht vak zich breed te oriënteren op de wereld van beroep en arbeid. Vanuit beide leerwegen kun je doorstromen naar een mbo-opleiding niveau 4 of naar havo 4.

Internationaal erkend Cambridge English examen
In leerjaar 3 en 4 kunnen leerlingen een extra vak volgen en daar examen in doen. Bovendien hebben alle leerlingen van het Commanderij College (vmbo, havo en vwo) de kans om het internationaal erkende Cambridge English examen af te leggen en het bijbehorende certificaat te behalen.

Open dag
De open dag op het Commanderij College vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016. Alle locaties zijn geopend tussen 09.30 uur en 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.commanderijcollege.nl.