Afbeelding

Fun Trike Treffen stopt ermee

Algemeen

Beek en Donk – Na acht jaar een succesvol Fun Trike Treffen georganiseerd te hebben op het KPJ-terrein in Beek en Donk, heeft de organisatie moeten besluiten om ermee te stoppen. Dit omdat het financieel niet meer haalbaar is. Het bestuur, bestaande uit Marion en Toon Maas en Jeanine, maakte dit besluit bekend op hun website.

 Het Fun Trike Treffen werd jaarlijks door honderden trikers bezocht. In hetzelfde weekend als WiSH Outdoor zagen de inwoners van Laarbeek dagenlang trikes door het dorp rijden. Het KPJ-terrein was omgetoverd tot een gezellige camping. “Het was meteen een groot succes. Dit hadden we ook te danken aan onze sponsoren en de vele vrijwilligers. Kosten noch moeite werd gespaard om er iets moois van te maken”, aldus het bestuur in een verklaring.

 De recessie deed de knoop doorhakken om het evenement dit jaar niet meer door te laten gaan. “Voor ons was de recessie nog niet voorbij. Sponsoren trokken zich terug, vrijwilligers wilden een tandje terugdoen en ook vanuit de gemeente kregen we geen subsidie meer. Dit nu met als grote gevolg dat we hebben moeten besluiten te stoppen.”

 Het bestuur vindt het enorm jammer dat deze financiële situatie tot deze consequentie heeft moeten leiden. “Wij willen iedereen enorm bedenken die het Fun Trike Treffen een warm hart hebben toegedragen. Zonder al deze mensen zouden we het zeker niet gekund hebben. De trikers gingen ieder jaar met een ‘big smile’ op hun gezicht naar huis. Dat gaf ons meer dan voldoening en dat was dan ook datgene waarvoor wij het deden.”