Inschrijvingen Zeilkamp Laarbeek 2016 gestart

Algemeen

Laarbeek – Al meer dan 40 jaar organiseert Stichting Zeilkamp Laarbeek een watersport kamp op de Loosdrechtse plassen. Tijdens het zeilkamp verblijven ze op het ‘Holtus’eiland. In de afgelopen jaren hebben al heel veel jongeren uit Laarbeek en omstreken dus al kennis gemaakt met ‘hun’ eiland.

Ook dit jaar organiseren ze weer een geweldig watersport kamp. Hun doel is om jongens op een zeer laagdrempelige en gezellige manier in contact te laten komen met de watersport. Naast het zeilen kan er ook gekanood, gesurft en gevist (wel zelf visspullen en vergunning meenemen) worden. Ook worden er verschillende activiteiten georganiseerd zodat er onderling ook wat competitie ontstaat.

De doelgroep zijn jongens in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar (vanaf groep 8 schoolverlaters) woonachtig in Laarbeek, Gemert-Bakel. Maar kom je uit een ander dorp uit de regio, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Dit kamp is een fantastische manier om kennis te maken met watersport. Je kunt deelnemen met vrienden, als je 4 of 5 vrienden meeneemt heb je mooi ‘een bootje vol’. Natuurlijk kun je je ook alleen inschrijven, want tijdens deze week worden ook vrienden voor het leven gemaakt! Het is natuurlijk ook leuk als je gewoon een keer zonder je ouders op vakantie wilt.

Zeilen wordt vaak gezien als een dure sport, maar omdat men met vrijwilligers werken (voldoen aan alle eisen) en al jaren goede sponsors hebben, kunnen ze de kosten voor de deelnemers laag houden. Helaas zijn de lasten van het kamp de laatste jaren wel flink gestegen. Dus als je een steentje bij wilt dragen en hen wilt steunen, dan ben je van harte welkom.

Als het je leuk lijkt om een week op kamp te gaan en van alles mee te maken, dan is dit zeilkamp zeer geschikt voor jou. Dit jaar vindt het kamp plaats van 20 t/m 27 augustus op het Holtus Eiland te Loosdrecht.

Kijk voor meer informatie op www.zeilkamplaarbeek.nl of mail naar info@zeilkamplaarbeek.nl, ook te volgen op twitter: @ZLaarbeek, instagram: zeilkamp_laarbeek. Hopelijk ziet de organisatie jou dit jaar op dit geweldige eiland!