Afbeelding

Kaartverkoop WiSH Outdoor morgen van start

Algemeen

Beek en Donk – De kaartverkoop voor de tiende editie van WiSH Outdoor start morgenavond, dinsdag 1 maart, om 20.00 uur. WiSH Outdoor belooft, met onder andere namen als Lil Kleine & Ronnie Flex, een nu al legendarische editie. Het festival vindt dit jaar plaats op 1, 2 en 3 juli. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.wishoutdoor.com.

Eerste namen

Vorige week werden al de eerste namen voor de jubileumeditie bekendgemaakt. Woordvoerder Jimmy van der Leemputten: “Naast Lil Kleine & Ronnie Flex kunnen we al laten weten dat ook Ummet Ozcan, Audiotricz, Frontliner, Atmozfears, Radical Redemption, MC DV8 en NSCLT het podium zullen betreden.

Fortunate Friday

De tiende editie wordt volgens de organisatie niet alleen legendarisch door de fantastische artiesten die komen optreden. “Het is ook weer tijd voor vernieuwing”, vertelt Jimmy. “Dit jaar heb je bijvoorbeeld op vrijdag keuze uit niet één, niet twee, maar drie verschillende stages barstensvol muziek. Naast de Mainstage zullen Villa Ananas en een compleet nieuwe hardstyle-stage hun deuren openen.” 

Smashing Saturday

Ook over de zaterdag weet Jimmy wat moois te onthullen. “De absolute koningen der deep house hosten dit jaar een eigen stage op WiSH Outdoor. Niemand minder dan Mr. Belt & Wezol geven een feestje in de enige echte Mr. Belt & Wezol Music Club!”

 Surprising Sunday

De Surprising Sunday wordt volgens Jimmy, zoals de naam het al zegt: een verrassende zondag. “Kosten noch moeite zijn gespaard om ook hier weer een onvergetelijke dag van te maken. Meer informatie over de programmering volgt snel”, aldus de woordvoerder van WiSH Outdoor.

Tickets

De Surprising Sunday is voor iedereen toegankelijk. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, dus zorg dat je het juiste ticket koopt.

  • 12-  Surprising Sunday: Voor iedereen die jonger is dan 12 jaar
  • 17- Suprising Sunday: Ben je nog geen 18, maar je wil heel graag WiSH Outdoor beleven? Koop dan dit ticket als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent
  • 18+ Suprising Sunday:voor iedereen boven de 18 jaar

CAMP WOW! 

Sinds 2013 heeft WiSH Outdoor ook een klein broertje aan haar zijde staan. Op Camp WOW! Hebben bezoekers de mogelijkheid om een heel weekend vol avonturen te beleven. Jimmy: “We zijn blij om te kunnen vertellen dat het campingterrein is uitgegroeid tot een geweldige verblijfplaats voor talloze nationaliteiten om te verblijven tijdens het weekend van WiSH Outdoor. Wil je meer weten? Ga dan naar www.camp-wow.com en zorg dat je klaar bent om te feesten op WiSH Outdoor!”