Afbeelding

Het programma van de jubilerende Zwarte Fanfare

Muziek

Aarle-Rixtel – Blaaskapel De Zwarte Fanfare viert op 12 en 13 maart haar 40-jarig bestaan. Op 12 maart komt het beroemde Tsjechische orkest: Vlado Kumpan und Seine Musikanten optreden in MFC De Dreef.

Om 18.00 uur gaat de zaal open en kan iedereen alvast plaatsnemen in de grote zaal. Om 18.30 uur begint De Zwarte Fanfare met het programma tot ongeveer 19.30 uur, dan maken zij het podium vrij voor de Tsjechische gasten. Om ongeveer 20.00 uur begint het optreden van Vlado Kumpan und Seine Musikanten. Kaarten kosten €15,- in de voorverkoop en €17,50 aan de avondkassa en zijn te koop via www.zwarte-fanfare.nl of bij Jeanne Pennings, Meierijstraat 26, Aarle-Rixtel of op de avond zelf. De voorverkoop loopt tot en met 5 maart, dus reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Op zondag wordt een receptie gehouden voor de jubilerende kapel van 11.30 tot 13.30 uur. Tijdens deze receptie treedt De Zwarte Fanfare zelf op en iedereen mag het podium op om de leden van de kapel te ‘storen’ voor felicitaties. Het wordt dus een ander optreden dan men gewend is van de blaaskapel maar niet minder gezellig en er worden ook veel oudere bekende stukken gespeeld. Om 13.30 uur is het podium inmiddels vrij gemaakt voor Die Freunde Echo uit Overloon en om 16.00 uur maakt Bert Adams met zijn Original Maaskapelle zijn opwachting, zij gaan tot ongeveer 18.00 uur een spetterend einde maken aan het jubileumfeest van De Zwarte Fanfare, voor deze middag is de entree gratis.