Afbeelding

Goudsmit en Montis bij Wim Beeren Jazz Society

Muziek

Aarle-Rixtel - Zaal Van Bracht aan de Kerkstraat in Aarle-Rixtel is op woensdag 20 april ‘the place to be’ voor een optreden van gitarist Anton Goudsmit en hammond organist Frank Montis. Beide musici waren al eens afzonderlijk te gast bij Wim Beeren Jazz Society. Onder de naam Tito’s Soul Jazz Party brengen zij een zinderend programma van swingende en dansbare Soul Jazz bij Van Bracht voor het voetlicht.

Meestergitarist en Boy Edgar Prijs winnaar Anton Goudsmit (New Cool Collective, Ploctones) is met zijn ontembare energie, herkenbare en inventieve stijl en gevoel voor groove de perfecte gitarist voor deze formatie. Voor hammondorganist Frank Montis (Delmontis, Gare du Nord) kennen soul en jazz sowieso weinig geheimen. Live gaat het alle kanten op, klassiekers van Grant Green, The Meters, John Scofield, Eddie Harris, Rusty Bryant worden net zo gemakkelijk afgewisseld met eigen composities en/of jams. Zolang het maar swingt. Aangevuld met bassist Ton van der Kolk en drummer Phil Martin belooft het weer een bijzondere avond te worden bij Wim Beeren Jazz Society.

Het concert begint om 20.30 uur. Entree €8,00. Er wordt geadviseerd om voor de beste zitplaatsen tijdig aanwezig te zijn. Kijk voor informatie ook op www.wimbeerenjazzsociety.nl.