Laarbeek Werkt geeft workshop ‘Ken je competenties’

Algemeen

Laarbeek - De werkgroep ‘Laarbeek Werkt’ gaat, samen met Dyonne Wilting, op 28 april een workshop geven: 'Ken je competenties'. Deze ochtend wordt er ingegaan op het belang van het opstellen van je CV en je motivatie brief. Dyonne is een loopbaancoach/trainer die de deelnemers van Laarbeek Werkt wil helpen ontdekken en ontwikkelen van hun competenties.

Dyonne: “Bij het zoeken naar een nieuwe baan spelen je competenties een belangrijke rol. Van het opstellen van je CV, het schrijven van een motivatiebrief tot het voeren van een sollicitatiegesprek; je competenties vormen jouw unieke mix van verkooppunten. Als loopbaancoach/trainer vind ik het belangrijk om mensen te ondersteunen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun competenties. Als projectleider bij het opzetten van competentiemanagement heb ik kennis gemaakt met manieren om competenties in kaart te brengen. Deze kennis wil ik graag met andere werkzoekenden delen. Tijdens de workshop staan we stil bij de betekenis van jouw competenties en hoe je deze in kunt zetten bij het verwerven van een nieuwe baan. We gaan op een interactieve manier oefenen met het krachtig verwoorden ervan. Om goed voorbereid deel te nemen, kun je alvast nadenken over jouw sterke punten. Ik kijk er naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan”.

Deze workshop wordt gratis gehouden en zij hopen jullie te mogen ontvangen op 28 april om 10.00 uur in de het Buurthuis aan de Bernadettestraat 43 in Mariahout. Verder wil de werkgroep te kennen geven dat ze tegenwoordig ook te vinden zijn op het wereldwijde web via www.laarbeekwerkt.nl. Alle nuttige en praktische informatie is hierop de vinden. Bezoek de site en/of de ochtend op 28 april en doe er je voordeel mee.