Afbeelding

Inschrijven voor Kindervakantieweek Lieshout

Algemeen

Lieshout - Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze wordt gehouden van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Dit jaar wederom op sportpark ’t Luijtelaar aan de Herendijk. Het thema van dit jaar is: ‘Piraten’. Wat dat allemaal met zich mee gaat brengen? Wie weet, nog eventjes geduld.

Wil je meedoen aan de Kindervakantieweek in Lieshout? Schrijf je dan in op onderstaande dagen of digitaal via hun website. De kleurplaten, welke tevens je inschrijfformulier is, zijn inmiddels op school uitgereikt. Heb je nog geen kleurplaat gehad, kijk dan op www.kvwlieshout.nl of mail naar info@kvwlieshout.nl.

Inschrijven kan op maandag 16 mei op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11.00 tot 17.00 uur of op donderdag 19 mei in het Dorpshuis te Lieshout, van 19.00 tot 20.30 uur.

Digitaal inschrijven
Ook dit jaar kan je jezelf digitaal inschrijven. Op de website van de Kindervakantieweek vind je het digitaal inschrijfformulier, zowel voor deelnemers als voor leiders. De inschrijving is pas definitief als zij de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. De digitale inschrijving sluit op zondag 22 mei. Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Ook zoeken ze uiteraard nog veel, heel veel leiding! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als leiding, of als begeleider tijdens spellen of tochten. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven, vul dan je gegevens in op de website. Het kan ook op bovenstaande inschrijfdagen. Heb je nog vragen neem gerust contact met de organisatie op (Coen Verbakel, tel. 06-19202829)

Ook kun je jezelf telefonisch aanmelden op 06-19202829 (Coen Verbakel).

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt, zij hopen dit jaar weer zo’n 300 kinderen in te mogen schrijven, en om die groep in goede banen te leiden, hebben ze weer vele handjes nodig. Ook voor die leiders die al jaren meedoen, ook die worden gevraagd om zich even officieel op te geven. Ook bestaat hier de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust.