Reunie programma O&U bekend

Muziek

Beek en Donk - Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning viert In het weekend van 19 tot en met 22 mei haar 125-jarige jubileum. Een van de onderdelen van dit feestweekend is een reünie voor iedereen die ooit lid is geweest of nauw betrokken is geweest bij O&U. De reünie wordt op 21 mei gehouden.

De reünie wordt op zaterdag 21 mei om 11.00 uur geopend met het aanbieden van het jubileumboek aan de burgemeester van Laarbeek. Tegelijkertijd wordt dan de tentoonstelling die aan 125 jaar O&U is gewijd, geopend. Het geheel wordt muzikaal omlijst door salonorkest Prelude.

Na de lunch, die vanaf 12.00 uur beschikbaar is, treedt om 13.00 uur Carnavalscabaretgroep KUUB op. Zij staan garant voor hoogstaand entertainment door cabaret en muziek aan elkaar te koppelen, waarmee zij in de regio al voor veel bekendheid hebben gezorgd.

Daarna is het de beurt aan twee muziekgroepen die speciaal voor deze gelegenheid weer bij elkaar zijn gekomen. Om 14.00 uur treedt het legendarisch Blazersensemble I Bandisti op en vanaf 15.30 uur wordt de reünie afgesloten met een optreden van Nummerke Tweije.

De organisatie vraagt medewerking van iedereen om zoveel mogelijk oud-muzikanten te informeren over deze reünie. Van lang niet alle oud-leden is bekend waar ze tegenwoordig wonen en hoe ze bereikt kunnen worden. Als u dat wél weet, laat het via oenu125@gmail.com weten of informeer die mensen dat er op 21 mei een reünie is waar ze niet gemist kunnen worden. Nadere informatie via Wim van Hest, tel. 06-37444572.