Afbeelding

7e Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek op punt van beginnen

Algemeen

Laarbeek - De 7e Wandelvierdaagse Gezond Laarbeek start op dinsdag 24 mei in Lieshout. Café De Koekoek aan de Dorpsstraat stelt zijn locatie weer beschikbaar voor het in- en uitschrijven. Het eerste Gezondheidsteam uit Lieshout verzorgt deze dag. De rustpost op alle afstanden is bij Melkveebedrijf Joan en Gerdien Vogels aan de Ooievaarsweg. Daar worden fris en wat lekkers aangeboden.

Op woensdag 25 mei is de start en finish in het Buurthuis van Mariahout, gelegen aan de Bernadettestraat 43. De organisatie daar is handen van het eerste gezondheidsteam uit Mariahout. Op de rustposten aan het Torrenven zorgt de Rabobank voor wat lekkers en wat fris te drinken.

Donderdag 26 mei is Aarle-Rixtel aan de beurt. De start en finish vinden weer plaats in het Conferentiecentrum Couwenberg, gelegen aan de Dorpsstraat 1. Ook hier is het eerste gezondheidsteam uit Aarle-Rixtel de organisator. Op elke afstand is een rustpost waar wat te drinken en wat lekkers wordt aangeboden.

Vrijdag 27 mei is het de beurt aan Beek en Donk. Er wordt gestart in het Parkpaviljoen in de Muziektuin aan de Koppelstraat Hier zorgt het gezondheidsteam The Shooters voor de organisatie en zoals andere jaren zit er weer een leuke puzzeltocht bij. De rustposten op de 5 en 10 km zijn bij tomatenkwekerij Vereijken en bij Familie Verbakel aan de Broekkantsestraat. De 3 km heeft een rustpost bij voetbalvereniging Sparta’25. Ook hier worden weer wat fris te drinken en wat lekkers aangeboden.

Elke dag kan er worden gestart tussen 17.30 en 19.00 uur. De afstanden zijn 3, 5 of 10 kilometer. Je kunt iedere dag voor een andere afstand kiezen als je dat wil. Het inschrijfgeld voor 4 dagen bedraagt €2,00 per persoon. Voor basisschoolleerlingen met kortingskaart €1,00 voor 4 dagen. Inschrijven voor 1 dag kan ook. Kosten €1,00 per persoon. Kinderen tot en met 4 jaar kunnen gratis meedoen.

De te wandelen afstanden zijn geschikt voor iedereen in alle leeftijden. De 3 km is ook geschikt voor rolstoelers en wandelwagens. Elke dag ontvang je tijdens de pauze een versnapering, hiervoor draagt supermarkt Plus van Balkom zijn steentje bij. Bij deelname aan tenminste 3 van de 4 dagen ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken. Dit jaar ontvangen de wandelaars die een of twee dagen mee wandelen ook een leuk aandenken. De routes zijn voor een deel weer in samenwerking met ZLTO Laarbeek uitgezet.

Dus wandel mee onder het motto: ‘Ik kan het… Ik wil het… Ik doe het…. Zelf… Samen met jou’.