Afbeelding

Gerard van Maasakkers en Harmonie St. Caecilia in Openluchttheater

Muziek

Mariahout - Het wordt weer een sfeervol weekend in het openluchttheater. Laat je meevoeren met het gemoedelijke theaterprogramma van Gerard van Maasakkers, of vier een bijzonder jubileum tijdens het koffieconcert van Harmonie St. Caecilia.

Gerard van Maasakkers
Deze Brabantse singer-songwriter put uit zijn rijke repertoire, en voegt daar enkele nieuwe liedjes aan toe. Het geheel is herkenbaar en toegankelijk. Dicht-bij-huis, maar allerminst doorsnee. Zijn muziek grijpt je bij de keel, met afwisselend luisterliedjes, stevige blues krakers en countryduetjes met een behoorlijke dosis levensgevoel. Altijd eenvoudig van taal, altijd met zo’n wuivende melodie, altijd oprecht. Van Maasakkers zingt àltijd liedjes van altijd. Deze voorstelling
is te zien op vrijdag 10 juni om 20.30 uur.

Koffieconcert
Harmonie St. Caecilia en de slagwerkgroep bestaan samen 200 jaar! En om dit bijzondere jubileum te vieren nodigen we iedereen uit voor een speciaal koffieconcert. Harmonie St. Caecilia, de gezelligste harmonie van Brabant, bestaat dit jaar 140 jaar. De slagwerkgroep die hen vergezelt bestaat 60 jaar. Kom langs en vier dit bijzondere, sfeervolle en vooral muzikale feestje mee! Zondag 12 juni om 11.00 uur.

Kaartverkoop
Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!