Afbeelding

Concert at Croy Castle

Muziek

Aarle-Rixtel - Prachtige muziek op een van de mooiste plekjes van de wijde omgeving op een mooie zwoele zomeravond en na afloop gezellig napraten met vrienden en bekenden onder het genot van een lekker koel glaasje wijn, bier of fris.

Dat is wat Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout en Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel voor ogen hebben. Daarom houden beide verenigingen op zaterdagavond 18 juni samen een concert bij kasteel Croy met als titel ‘Concert at Croy Castle’.

In de entourage van dit prachtige landgoed met als decor het in de avond verlichte kasteel zetten beide orkesten hun beste muzikale beentje voor. Muziek gebracht in een sfeer zoals bij de Prinsengrachtconcerten of André Rieu. U wordt vanaf 19.00 uur in stijl welkom geheten op het landgoed onder de klanken van folklore-orkest Binderin. Het concert zelf begint om 20.00 uur. Na afloop van het concert kunt u nog even gezellig nagenieten van de muziek, de bijzondere sfeer van deze plek en elkaars gezelschap.

Kaarten voor dit unieke concert zijn à €8,50 verkrijgbaar bij (Aarle-Rixtel) Snoeperij Jantje, Kapsalon Tess en op dinsdagen bij ‘Bij van Dijk’ na de repetitie van het groot orkest. De opbrengst uit de kaartverkoop is bedoeld om de kosten van de organisatie van dit concert te kunnen dekken.