Afbeelding

Senioren Lieshout op de fiets

Algemeen

Lieshout – KBO Lieshout houdt op dinsdag 19 juli haar traditionele jaarlijkse Grote Fietsdag. Voor deze Grote Fietsdag is elk jaar overweldigende belangstelling. De Werkgroep Fietstochten heeft ook voor dit jaar weer bijzonder fraaie tochten uitgezet.

De deelnemers kunnen kiezen uit twee routes. Voor de echt sportieve fietsers is er een lange tocht van zo’n 55 km, maar er is ook een wat kortere tocht van 32 km. Het zal ook dit jaar weer aan niets ontbreken. Zoals gebruikelijk verzamelt men bij de familie van den Biggelaar aan de Schutsstraat 37. Daar staat een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij klaar. Voor een goede lunch onderweg wordt gezorgd. Vanaf nu is inschrijven voor een van deze fietstochten mogelijk bij de Inloop in het Dorpshuis op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur of dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. De verschuldigde kosten zijn €12,50 voor de 55 km tocht en €10,00 voor de 32 km tocht. Graag meteen te voldoen bij inschrijving.

Voor de fietstocht van 55 km worden de deelnemers om 10.30 uur verwacht bij de familie van den Biggelaar en voor de tocht van 32 km om 13.00 uur op dezelfde plaats. Bij terugkomst na de tocht kan men onder het genot van een glas de belevenissen van de dag uitwisselen en daarna is er weer de bekende jaarlijkse Chinese verrassing in de tuin.

KBO Zomeractiviteit 2016
De Laarbeekse werkgroep Oudereneducatie heeft besloten dit jaar in het kader van de KBO Zomeractiviteiten een Seniorenmiddag Ten Blakke te organiseren. Op woensdag 3 augustus is Ten Blakke in het mooie Openluchttheater van Mariahout. Prominente Laarbeekse personen worden op deze middag ontvangen en bevraagd. De gasten dit jaar zijn Bert Kuijpers, cabaretier en tonproater, en Wim Daniëls, veelzijdig schrijver, cabaretier en presentator. De muzikale omlijsting zal verzorgd worden door de Grottendorfer Blaaskapel uit Mariahout en zangeres Neeltje van Doore uit Beek en Donk.

De kosten zijn €5,00 per persoon. Als u in de voorverkoop een kaartje bestelt, krijgt u een gratis consumptie. U kunt tot 15 juli een kaartje bestellen bij de Inloop in het Dorpshuis, tegen betaling van €5,00. Ten Blakke gaat altijd door, bij slecht weer in het Buurthuis.