Afbeelding

Rock de roeken uit Openluchttheater Mariahout

Algemeen

Mariahout - Het Openluchttheater Mariahout kampt al tijden met een hardnekkige roekenplaag, die menig acteur of troubadour overstemt. En denk maar niet dat ze entree betalen... Tijd dus om deze roeken voor eens en altijd uit de bomen van het openluchttheater te verjagen, met de eerste editie van Roekenrock!

Ze hebben de drie meest opruiende bands uit de omgeving opgetrommeld om dit klusje voor hen te klaren. Zaterdagavond zetten we alle speakers op standje maximaal, en zullen Nouveau Vélo, MOOON en Lookapony alles op alles zetten om de roeken het theater uit te blazen. Roekenrock vindt plaats op het kleine podium voor het paviljoen, tussen de bomen.

Nouveau Vélo
Het Brabantse Nouveau Vélo is een van de leukste live bandjes die ons land rijk is. Op het podium brengt de band onweerstaanbare energieke en knappe gitaarpop met 60’er jaren invloeden. “Ze maken een soort gitaarpop waar eigenlijk vrij weinig bands zich in Nederland aan wagen”, schreef Volkskrant lovend. Doet denken aan Real Estate en de eerste platen van R.E.M.
 
MOOON
MOOON bestaat uit drie buurneefjes uit Aarle-Rixtel, die met een flinke dosis muziek de buurt onveilig maken. Met hun garage/blues met diverse surf invloeden en een vleugje psychedelica speelden ze de afgelopen 3 jaar in kleine kroegen, grote zalen en op festivals. Met stevige baslijnen, flinke drums en bluesy gitaar zijn de invloeden uit de jaren '60 en '70 zeker aanwezig!
 
Lookapony
De gasten van Lookapony maken energieke trashy garagepop met een gepaste 'we don't give a fuck' mentaliteit. Ze hebben al meer dan honderd shows gespeeld en zijn dus verre van onervaren. Een ruige mix tussen indie, Britpop en garagerock. Lekker catchy, maar vooral lekker vuig.

Kaartverkoop
Roekenrock speelt op zaterdag 25 juni om 20.00 uur in het openluchttheater. Wil je deze avond niet missen? Wees er dan snel bij! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.oltm.nl of via de verkoopadressen in Laarbeek (zie website). Openluchttheater Mariahout. Beleef meer!