Afbeelding

Start project ‘Samen’ groot succes

Algemeen

Beek en Donk – Eindelijk was het dan zover, op vrijdag 8 juni, de start van project ‘samen’. Kinderen van groep 8 van ’t Otterke kwamen zingen voor de bewoners van De Regt, De Burcht en De Oever. Er hadden zich 40 mensen opgegeven om te komen kijken naar dit optreden, wat de kinderen al geweldig vonden, maar tot hun verrassing zaten uiteindelijk ruim 60 mensen in de zaal.

Iedereen zat te genieten, de kinderen vertelden over de musical en zongen en dansten liedjes uit de musical ‘De eiland’. In het begin vonden de kinderen het wel spannend maar dat verdween al snel. De bewoners genoten duidelijk van alle liedjes onder het genot van koffie, thee en iets lekkers. Ze klapten vol enthousiasme mee en vonden het jammer dat het na ruim een half uur al afgelopen was. Maar niet getreurd, dit was maar een voorproefje.

Dinsdag 28 juni kunnen alle senioren uit Beek en Donk gratis naar de musical ‘De Eiland’. Aanvang 10.00 uur en de inloop is vanaf 9.30 uur in de grote zaal in het Ontmoetingscentrum. Er wordt voor koffie en iets lekkers gezorgd. Nadat de kinderen weer vertrokken waren bleven nog veel bewoners gezellig zitten en kletsen in de ontmoetingsruimte.

Dus al met al een geslaagde middag, de kinderen hopen iedereen de 28e te zien bij de uitvoering van de hele musical!