Afbeelding

Bruisend volleybaltoernooi in Mariahout

Sportnieuws

Mariahout - Volleybalvereniging De Oranjebar en Korfbalclub Flamingo’s houden, op zondag 26 juni, al voor de 20e keer een spetterend volleybaltoernooi op het Oranjeplein in Mariahout. Maar liefst 24 teams gaan het tegen elkaar opnemen.

Aan dit toernooi nemen vrienden- en familieteams, buurtverenigingen en bedrijventeams deel. Het Oranjeplein wordt omgetoverd tot een heus volleybal wedstrijdterrein, waarbij gezellige muziek en een hapje en een drankje niet ontbreken.

De winnaar van vorig jaar, AJAX, zet alles op alles om hun titel te verdedigen. Of dit wederom gaat lukken is afwachten, omdat een aantal van de ingeschreven teams absoluut titelaspiraties hebben.

Volgens de organisatoren wordt het een spannende dag. De teams worden elk jaar sterker, wat het spelniveau ten goede komt. Er wordt, ook dit jaar, geen onderscheid gemaakt in familie- en mix poules. Alle deelnemende teams worden verdeeld in vier poules.

Het toernooi start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Als de weergoden goede bedoelingen hebben, belooft het wederom een leuke, sportieve en spannende dag te worden. Iedereen die ook maar even de gelegenheid heeft te komen kijken, is van harte uitgenodigd. Graag tot ziens op zondag 26 juni op het Oranjeplein in Mariahout!