Afbeelding

Buurtvereniging houdt Laarbeeks KUBB-toernooi

Algemeen

Mariahout – Buurtvereniging D’n Hoge Suute houdt op 28 augustus het Laarbeeks KUBB-toernooi, op sportpark de Heibunders. KUBB is een Zweeds gezelschapsspel voor jong en oud dat buiten gespeeld wordt.

Doel van het spel is om te winnen door de koning om te gooien. Maar eerst moeten alle kubb’s van de tegenstander veroverd worden. Het team dat als eerste alle kubb’s van de tegenstander heeft omgegooid en daarna de koning omver werpt heeft het spel gewonnen. Kijk voor meer informatie over het KUBB-spel het filmpje op hun Facebookpagina. Tijdens het Laarbeeks KUBB-toernooi staat naast de presentatie natuurlijk het spelplezier en het sociale aspect centraal. Ook aan de kinderen die niet meedoen wordt gedacht en is er vermaak aanwezig.

Een team bestaat uit 6 personen. Het inschrijfgeld is €5,00 per team. Wil jij met een team de 1e Laarbeekse KUBB-kampioen worden? Schrijf je dan voor 1 juli in via hogesuute@hotmail.com. Geef hierbij aan wie de contactpersoon is, de namen en leeftijden van je team en een teamnaam.