Afbeelding

Workshop ‘Laarbeek Werkt’

Algemeen

Laarbeek - Welk verhaal vertel jij jezelf als het gaat om jouw kansen op de arbeidsmarkt? Is dat verhaal negatief of positief? “Gaat toch niet lukken” of “Er komen nog steeds 50-plussers aan de bak”?

Op wat je overkomt, bv. ontslag, en wat er in de maatschappij gaande is, zoals meer werkzoekenden dan vacatures, heb je niet of weinig invloed. Maar op de manier waarop je ermee omgaat wel! Je kunt de moed verliezen of er steeds weer met frisse moed tegenaan gaan. Wat kies jij? Of denk je dat je geen keuze hebt?

In deze workshop laat Brigitte van Beek van ‘MOED-loopbaantraining’, je zien en ervaren hoe je eigen gedachten je kunnen helpen maar ook kunnen tegenhouden om alle kansen op het vinden van werk te benutten. ‘Bewust zijn van de filters waarmee je naar de wereld kijkt maakt dat je deze ook bewust kunt veranderen. Door dit te oefenen creëer je zelf kansen en mogelijkheden voor de toekomst’.

Wil jij jouw invloed op je kansen op werk vergroten? Kom dan gratis naar de bijeenkomst van werkgroep ‘Laarbeek Werkt’ op donderdagochtend 30 juni van 10.00 tot 12.00 uur in het ontmoetingscentrum Beek en Donk, Otterweg 29 te Beek en Donk.