Afbeelding

OBS Het Klokhuis goes 008 in Boekel

Algemeen

Beek en Donk/Lieshout - De kinderen uit groep 8 van OBS Het Klokhuis zijn afgelopen week drie dagen op kamp geweest in Boekel. Het kamp stond dit jaar in het teken van James Bond, 008.

Op dinsdagochtend vertrokken alle kinderen vol enthousiasme en stiekem een beetje spanning op de fiets richting de scoutingblokhut in Boekel. Eenmaal daar aangekomen, de een wat sneller dan de ander, stond een uiterst strenge snoepcontrole de kinderen op te wachten. Een voor een moesten ze door een detectiepoortje om hun bagage te laten checken op mee gesmokkeld snoepgoed. Helaas voor een aantal kinderen ging het poortje af en werd de bagage grondig doorzocht. Daar vond de leiding een flinke lading illegaal snoep wat absoluut de locatie niet in mocht en direct in beslag werd genomen!

Het hele kamp heeft verder in het teken gestaan van missies en spelletjes om zoveel mogelijk kampies verdienen om op donderdag uit te kunnen geven tijdens een veiling. Van een ruilspel door het dorp tot bowlen bij Nia Domo. Van een karaoke tot aan een chique diner met casinoavond waar de kinderen in hun mooiste kleding over de rode loper het ‘restaurant’ mochten betreden. Ze werden op hun wenken bediend en genoten van een 5-gangen diner met een spetterende ijstaart als toetje. De laatste dag hebben ze afgesloten met een excursie door de fabriek van Bavaria en een echte veiling om de verdiende kampies op te maken. Kortom; een kamp om nooit te vergeten en om nog lekker over na te dromen.

Alle begeleiders die zijn mee geweest; super bedankt voor jullie hulp!