WiSH Outdoor in Beek en Donk bijna uitverkocht!

Algemeen

Beek en Donk - De laatste kaarten worden verkocht en festivalliefhebbers die nog bij het tiende verjaardagsfeestje van WiSH Outdoor willen zijn, kunnen maar beter snel zijn. Info en tickets zijn te vinden op www.wishoutdoor.com en via de regionale verkoopadressen.

Een bomvolle line-up

Een weekend WiSH Outdoor betekent een weekend aan diversiteit. Zo is er voor ieder wat wils en is er voor iedere festivaldag een mooie line-up verzorgd.

Op vrijdag 1 juli gaan er, voor het eerst, drie stages voor het publiek open. Artiesten als DVBBS, Headhunterz, Jay Hardway en Curbi wijden de mainstage op vrijdag in. Daarnaast opent de Arena of Adventure haar deuren voor wat hardere muziekstijlen. Onder andere Frontliner, Radical Redemption en Atmozfears maken deze arena tot een heel nieuw avontuur op vrijdag. Voor de liefhebbers van een gezellig en zomers feestje is Villa Ananas er dit jaar op vrijdag al bij.

Zaterdag 2 juli gaat het feest pas echt los. De keuze is reuze, want met maar liefst tien (!) area’s en een bomvolle line-up wordt iedere bezoeker op verschillende muzikale klanken getrakteerd. Headliners op deze festivaldag zijn onder andere NERVO, Sander van Doorn, Wildstylez, Yellow Claw, Sam Feldt, Ummet Ozcan en DBSTF.

Het publiek op zondag 3 juli staat ook iets moois te wachten. Traditiegetrouw geven (Nederlandse) pop-acts op de zondag van WiSH Outdoor acte de présence. Guus Meeuwis, Racoon, Lil’Kleine en Ronnie Flex, Charly Lownoise en Mental Theo en Nielson zijn een aantal van deze acts. Daarnaast zijn er ook tal van andere area’s waar een breed scala aan muziekstijlen voorbij komen. De gehele line-up is te vinden op www.wishoutdoor.com .

Timetable is vanaf nu online te bekijken

Vanaf 23 juni staat de enige echte WiSH Outdoor timetable online! In dit overzicht zijn alle acts per area opgenomen en is het mogelijk om een persoonlijk tijdschema te maken. Het plannen van een weekend op WiSH Outdoor is een uitdaging, want met meer dan honderd acts is er meer dan genoeg te zien en te horen.

Praktische informatie

De openingstijden van WiSH Outdoor 2016 zijn als volgt.

Vrijdag 1 juli: 19.00 uur tot 01.00 uur

Zaterdag 2 juli: 14.00 uur tot 02.00 uur

Zondag 3 juli: 14.00 uur tot 00.00 uur

Camping: Vrijdag 1 juli 13:00 uur tot maandag 12:00 uur

Daarnaast zijn er nog tickets verkrijgbaar voor Camp WOW!, de officiële WiSH Outdoor camping, zodat je tijdens het festival op een steenworp afstand van het festivalterrein kunt overnachten. De ideale manier om een weekend WiSH Outdoor onvergetelijk te maken.

Mochten er na de voorverkoop nog een aantal tickets voor WiSH Outdoor beschikbaar zijn, dan worden deze aan de dagkassa verkocht. Let er wel op dat de zaterdag en de zondag bijna uitverkocht zijn, dus de kans dat er kaarten aan de deur verkocht worden, is klein. De zondag 17- en 12- tickets gaan binnen enkele dagen gegarandeerd uitverkopen. Kom niet voor verrassingen te staan en koop tickets voor WiSH Outdoor via de online voorverkoop of via de regionale voorverkoopadressen.

WiSH Outdoor App

Tijdens het festival kun je gebruik maken van APPIC, dé WiSH Outdoor app waar je onder andere de timetable kunt bekijken, een persoonlijke schema kunt maken en de plattegrond kunt zien. Download hem nu voor Apple en Android-apparaten.